marți, 18 iunie 2013

Gradina in iunie II

Pentru ca le-am dedicat o postare speciala rosiilor, e cazul sa fac o postare si celorlalte legume. Da, asa este, am uitat sa culeg un visin!

Rosiile in iunie

Si pentru ca era vremea pentru cules visinii, joi seara am plecat la tara. De gradina n-am prea avut timp, in schimb am scos samburi, am facut dulceata si sirop, am pus visinele cu zahar pentru visinata si am facut compot. Totusi am facut cateva fotografii si cea mai mare realizare, am defoliat rosiile si am copilit vinetele. Aici am cinci fire puse afara din soiul ghittia, sunt cam la umbra:

marți, 11 iunie 2013

Omenia

Omenia, un cuvant atat de simplu, care ar trebui sa ne caracterizeze, sa arate natura noastra de persoane inteligente, condescendente, evoluate. Numai ca omenia este tot mai mult ignorata in valtoarea asta si in lupta pentru supravietuire, si daca pot sa trec cu vederea lipsa omeniei la cineva care se zbate din rasputeri sa supravietuiasca, mi-e imposibil sa gasesc motivatia persoanelor care renunta la calitatea de om in mod gratuit si care mai au si satisfactii atunci cand rautatile lor isi ating scopul.
Nu sunt suparata, mi-e lehamite si sunt profund dezamagita si nu inteleg cum pot unii sa traiasca in micimea lor sufleteasca, multumiti si mandri de suficienta lor.

luni, 3 iunie 2013

Din nou in gradina


 Duminica am avut mai mult timp de fotografii si am inceput cu solarul:
-partea cu rosii din semintele primite de la Vasi, s-au comportat foarte bine ca rasaduri, au fost stropite si udate cu ceai de foi de ceapa si macerat de urzica dupa plantare(si bineinteles au fost varuite acum o saptamana), dar nu prea au flori:

Gradina de legume la inceputul lunii iunie

Drumul spre tara, nori prevestitori de furtuna si ploi, ma gandeam ca nu o sa reusesc sa termin de plantat ce mai aveam.

Gradina de flori